משואות, אבוקות ופרעות רצחניות

משואות, אבוקות ופרעות רצחניות

הטרוריסטים המסוכנים, אלה הפוגרומיסטים שמתחזים ליהודים אבל מוסתים לשנאה אלימה, כנראה לא מבינים הרבה בתורה שבעיקר מבקשת שנסור מרע ונבקש הסדרה.

טקס הדלקת המשואות לא כולל הצתות רצחניות של משפחות. יהודים לא מעוללים לאחרים את מה שלהם לא היה נעים.

ציטוט:

הפלסטינים: מתנחלים קיצונים ניסו להצית בית על יושביו, 8 נפגעו.
בכפר בית אמרין שבאזור שכם תועד ניסיון ההצתה של הבית, ולפי הדיווחים הפלסטיניים המתנחלים הקיצונים הציתו גם שתי מכוניות. בעל הבית: “נגרם נזק והרס, הילדים ואשתי ההרה נבהלו מאוד”.

עד כאן ציטוט.

כזכור לזוכרים ולזוכרות, נשיא ארצות הברית ביקש מהנאשם בפלילים לעצור את הפרעות שמחבלות קשות בסיכוי להגיע להסכמות אזוריות, וניתנו הבטחות.

במבחן התוצאה, לנאשם בפלילים כנראה אין רצון לעצור את המדון כדי לא להגיע לבית המשפט העליון, או שהוא חסר יכולת שליטה בנעשה בגדה כי הפושע המורשע והפרוע שהוא מינה לשמור על ביטחון האוכלוסייה אינו ממושמע.

ללא קשר לסיבה, המצב בשטחים הוא איום ונורא, וההפקרות פוגעת בסיכוי להסדרה ורגיעה.

למה הנאשם בפלילים סתם הבטיח ניצחונות מפוארים והסכמה להסכמים אזוריים? למה הוא מסתבך עם הנשיא של האמריקאים? האם הפושע יודע שאם לא מנצחים אז מפסידים?

קישור למאמר בידיעות.

מערכת העיתון

דילוג לתוכן