הודעות, תמיהות ושאלות פתוחות

הודעות, תמיהות ושאלות פתוחות

העמוד הזה יופיע בראש אתר העיתון עם הידיעות המתחלפות, וירכז הודעות, הגיגים, תמיהות ושאלות שעולות במסגרות צבעוניות באתר העיתון בפייסבוק כול כמה שעות. מי יודע? אולי זה אפילו יעניין את הקוראים והקוראות.

בדיקטטורה או בממלכה רק השליט מחליט מה עושים, גם אם הפעולה אינה חוקית, הגיונית או מוסרית. למרבה המזל, ישראל היא מדינה דמוקרטית.

החמאס הרצחני שולט בעזה. איראן עדיין מהווה סכנה, ומלבנון יורה עלינו החיזבאללה. מי אחראי להצלחה?

יתכן שנשיא שמוכן לפגוש נציג של עבריין מסוכן אינו פחדן אלא קורבן.

לוחמים אמיצים לקחו נשק ורצו להציל חיים. הנאשם בפלילים מימן טרוריסטים.

הימין הגזעני והפלגני מכבד את המילים- ללא הבדל דת, גזע ומין?

תובע בבית דין משמעתי לכאורה שיבש הליכי משפט. מעובדות אין מפלט.

הדמוקרטיה שייכת לדמוקרטים לא לגזענים, בדלנים או משתמטים.

שנאה, סרבנות, גזענות, פלגנות ועבריינות הן מצוות ביהדות או בציונות? יתכן שהסתה הסיטה את האומה מדרכה?

ראש המוסד הוא היחיד שלא הואשם לאחר האסון הנורא. לדבריו, הכספים במזוודה לא פגעו בביטחון המדינה.

הערבים הישראלים הם דמוקרטים שעובדים ומשלמים מיסים. הנאשם בפלילים חבר לסחטנים שאינם ציוניים.

חלילה לא תוקם ועדת חקירה לעולם לא נדע מי קיבל כסף במזוודה, מימן טרוריסטים רצחניים בעזה ואחראי לאסון לאומי נורא.

הדת החילונית מתנגדת לכפיה דתית.

הסמול הקיצוני רוצה שוויון ושלום אזורי, ככתוב בחזון הישראלי הלאומי. למה שואף הנאשם הפלילי?

תלונה הוגשה למשטרה ולמבקר המדינה לגבי הסתרת התעללות מינית בקהילה שמתחזה לכשרה. לא נפתחה בדיקה, ושושנה מתה.

זיני בדק את הכסף הקטארי שהגיע לנאשם הפלילי וטיפל בטרור היהודי?

הדרך לשמור על אחדות העם היא למצוא את המשותף לכולם. הציונות מבקשת עצמאות, שוויון ושלום במזרח התיכון. כדאי שנתלכד סביב הרעיון.

הסיפור לא יגמר עד שהפושע יעצר. אולי זה יקח זמן ולא יקרה מהר, אבל הדמוקרטיה לא תוותר.

מגילת העצמאות צריכה להיות החוקה וחזון המדינה שהוסתה מנתיבה. זה יאחד את האומה, ונשאר דמוקרטיה שוחרת הסדרה.

עד כאן ציטוטים מדברים שעלו כמודעות קצרות באתר העיתון ברשת החברתית, זו עם החברות והחברים, במהלך הימים האחרונים.

כמובן, העמוד כאן יתעדכן ברציפות, שכן כול הזמן עולים אצלנו הגיגים טריים שחלקם אפילו מעניינים, מדאיגים או משעשעים.

המסרים בהודעות הצבעוניות שעולות באתר העיתון בפייסבוק הם קצרים, ולכן מאוד מתאימים לסובלות ולסובלים ממאמרים ארוכים, מייגעים וטרחניים בחרוזים.

מדיניות האתר

מערכת העיתון

5 thoughts on “הודעות, תמיהות ושאלות פתוחות

Comments are closed.

דילוג לתוכן