הצעה שאסור לסרב לה

הצעה שאסור לסרב לה

כול מי שיתנגד להצעה לאיחוד דמוקרטי באופוזיציה לפתע ייחשף כסייען סמוי של הנאשם הפלילי.

בלי אחדות כנגד העבריינות, החמדנות, ההפקרות, הגזענות, הסחטנות, ההשתמטות והשחיתות יהיה קשה לתקן את המצב הלאומי ולשוב לחזון הציונות.

ציטוט:

גולן תוקף את ראש השב”כ: “מינויו לא ראוי, כשניבחר הוא ילך הביתה”.

יו”ר הדמוקרטים יצא בריאיון נגד מינוי ראש השב”כ דוד זיני וראש המוסד המיועד רומן גופמן והבטיח “לנקות את המערכת” אם יבחר • גולן טען כי פירוק חיזבאללה מנשקו אינו יעד ריאלי בעת הנוכחית: “אין כוח בלבנון שיעשה את זה מחר בבוקר” • הוא קרא לאיחוד רחב של מפלגות האופוזיציה: “מי שמסוגל להביא יותר מנדטים שיוביל”.

עד כאן ציטוט.

מי שזיהה תהליכים מסוכנים, לא פחד לומר לציבור דברים כואבים ונכונים על אף העונשים האישיים, ואז גם רץ להציל חיים לא קשר לסיכונים כנראה עדיף לאומה מפושע סדרתי שהסתבך בפלילים, לקח כספים זרים, התעלם מכול המתריעים ומימן טרוריסטים רצחניים.

ללא קשר, ההצעה שגולן שם על השולחן היא לרוץ נחושים ומגובשים נגד העבריינים הכושלים, ולתת למספר הקולות הדמוקרטים לקבוע מי יוביל את הלוחמים.

כאמור, מי מחברי האופוזיציה שיתנגד להצעה בעזרת איזה אמתלה בעצם יראה לציבור שהוא מחבל בסיכוי להחליף הנהגה ולהציל את המדינה מפושע מסוכן שמאוד הזיק לה.

האומה רוצה אחדות, שלווה והנהגה ראויה, והיא צופה במתרחש וממתינה לתשובה.

קישור למאמר ב- N12.

דר' רון קראוס

בהכשרתו דר' רון קראוס, יליד 1961, הוא פסיכולוג קליני מומחה עם רישיון בארץ ובארה"ב. רון כתב שני ספרים בנושא טיפול נפשי ברשת בהוצאה האקדמית אלסוויר, ונבחר לנשיא האגודה הבינלאומית לבריאות נפש ברשת לשנים 2003-4, הוא העורך של הקוד האתי לטיפול ברשת, כתב טור שבועי בידיעות אמריקה, במדור ניו ג'רזי, למשך שנתיים. פרסם 4999 מאמרים בבלוג בשם- תיקון עולם בקפה נקודה דה מרקר, שנסגר, ולימד 15 שנה עד שנת 2014 באוניברסיטת פיירלי דיקינסון, במטרופוליטן קמפוס ליד ניו יורק. דר' קראוס שב ארצה עם משפחתו כדי להיות קרוב לאמו ואחיו, ז"ל. לאחר עבודה עם משפחות שכולות בעבור משרד הביטחון וכפסיכולוג היום רון עורך את עיתון ברשת נקודה קום
דילוג לתוכן