משת”פים מכשירים שרצים

משת”פים מכשירים שרצים

הנאשם בפלילים, זה הפושע הסדרתי שמימן טרוריסטים רצחניים ולקח כספים במזוודות מגורמים זרים, מינה לתפקיד כול מיני אנשים שיהיו נאמנים אליו אישיו ולא לחוקים.

למרבה הצער, המשת”פים מסייעים לפושע במודע, ובכך הם מאוד מסבכים את עצמם, כאילו שלא באים עונשים לכאלה חטאים.

ציטוט:

ראש שב”כ, דוד זיני, ריכך את עמדת הארגון בנוגע למפלגה שנפסלה מריצה בבחירות כמה פעמים, בשל החשד שהן קשורות לארגון הטרור הבלתי חוקי “כך”. כתוצאה מחוות הדעת החדשה שהוגשה בהליך בבית המשפט העליון, רשמת המפלגות אישרה את רישומה כחוקית. בחוות הדעת המקורית, אותה כתב ראש שב”כ לשעבר רונן בר, נכתב כי “בידינו מודיעין מהימן המלמד, כי המפלגה מובלת ומתבססת על דמויות האוחזות באידאולוגיית ארגון הטרור ופעולות כדי להפיצה ולקדמה, ומבקשות לקדם את אידאולוגיית ארגון הטרור, באמצעות המפלגה. לשון אחר, המפלגה היא המשכו של ארגון הטרור כך”.

עד כאן ציטוט.

בעברית קלה, ראש שירות הביטחון מרשה לקבוצה גזענית, סרבנית וקיצונית שאינה דמוקרטית להשתתף בניהול המדינה העברית.

הרעיון המרכזי בדמוקרטיה הוא שוויון. למה ראש שירות הביטחון עוזר לאנשים שמעוניינים במדון שיוביל ליגון ובכיבוש של השילטון בציון?

יתכן שלראש שירות הביטחון יש זיקה, אבל לא קשר ישיר, לפושע סדרתי שגרם למדינה אסון.

קישור למאמר בידיעות.

מערכת העיתון

דילוג לתוכן