איראן מסייעת לשיפור המצב כאן
ממש מעניין שעוד לא התגלה התוכן מהטלפונים הנעלמים של חני הנאמנה או שרה, המורשעת הלקויה והחשודה שלכאורה הפריעה להליך בערכאה.
נראה שאין בעיה לפרוץ לטלפונים ראשי ממשלה לשעבר, ליריבים פוליטיים ולאנשים בלשכה הכי בכירה.
מי יודע? אולי השר הממונה על המשטרה לא פועל, בודק או חוקר את הפרשה החשודה בצורה יעילה כדי למנוע מבוכה או חלילה הרשעה. יתכן שהטלפון של שרה טבע בבריכה חמימה במיאמי וגווע, והגיבוי לשיחות בשרת לא נמצא בגלל שלא נעשתה בדיקה.
ציטוט:
“יש לנו הכול”: ההאקרים האיראנים טוענים – פרצנו לטלפון של צחי ברוורמן.
ההאקרים שפרסמו התכתבויות של בנט טענו כי חדרו למכשיר הנייד של ראש הסגל של נתניהו – והפיצו ממנו לכאורה תמונות, התכתבויות ורשימת אנשי קשר. “ביבי-גייט: נפילת שומר השער”, כינו את הפעולה, בצל הפרשות שמטלטלות את הלשכה. הם הבטיחו לחשוף פרטים על “קטאר-גייט”.
עד כאן ציטוט מדיווח שמעורר קצת סקרנות.
אז מה נגלה בטלפון של משתף הפעולה עם הנאשם בשלל כתבי אשמה? האם חלילה נלמד שהייתה עבריינות, חמדנות ושחיתות מזיקה בהנהלה?
הציבור הישראלי בטח יחוש מופתע ומזועזע. מצד שני, אולי זה כבר שגרתי ובקרוב נחגוג בצהלה חסרת דאגה את בואה של שנה אזרחית חדשה.
קישור למאמר בידיעות.

