המזימה נחשפה
למי צריך להאמין? לראש המטה הכללי או לחברו הטוב של הפושע הבינלאומי, זה שלפתע הזהיר ממלחמה אפילו שהצבא העירני לא זיהה אף סימן תוקפני או סכנה?
יתכן שנשיא אמריקה יפתח במלחמה יזומה במטרה לסייע לידידו הנאשם בשלל כיתבי אשמה לדחות את הליך הבחירה, ההדחה, וועדות החקירה וההרשעה?
מי מכר לנשיא אגדה לפיה עוד מלחמה תשכיח מהישראלים מי מימן טרור וגרם להם אסון נורא? המערכה חדשה תפתור בעיה או תהיה צרה צרורה שתתווסף למצב שהוא כבר כך די נורא?
חזון המדינה העברית הוא לביטחון, שוויון והסדרה בשכונה. מה תעזור לנו עוד מלחמה? היא תבטל את כיתבי האשמה? תדחה את הליך הבחירה? תצדיק הטלת משטר צבאי ותקים ממלכה?
ציטוט:
פרסום ראשון | הרמטכ”ל עודכן: ארה”ב נערכת לחידוש הלחימה באיראן בשבועות הקרובים – והזהיר מדחיית הבחירות בישראל.
הרמטכ”ל אייל זמיר עודכן על היערכות צבא ארה”ב לחידוש אפשרי של הלחימה נגד איראן בשלושת השבועות הקרובים, והזהיר כי מהלך כזה עלול להביא לדחיית הבחירות בישראל • במקביל, הפנטגון הנחה את פיקוד המרכז להשלים את ההיערכות למתקפה • טראמפ: “לא נתקוף את איראן לפני בחירות האמצע”
עד כאןציטוט.
בעזרת השם, כבוד הנשיא יחליט שלא ממש כדאי לו להקפיץ לשחקים רגע לפני בחירות את מחירה של כול חבית למען הכנופיה העבריינית והנכלולית שכרגע אוחזת בהנהגה הישראלית בצורה זמנית.
תושבי אמריקה ישמחו לדעת שהמנהיג העליון שלהם שוב מבזבז הון ומקשיב למנהיג כושל מהמזרח התיכון? העלאה חדה במחירי האנרגיה בגלל מלחמה רחוקה טובה לאזרחי המעצמה?
קישור למאמר ב-N12.

