כשהחוק ינצח רוב העם יהיה שמח

כשהחוק ינצח רוב העם יהיה שמח

יש סיכוי לא רע שהשתא האזרחית הבאה תהיה הרבה יותר טובה, שמחה ורגועה מקודמתה. נראה שהחוק יעצור את הפשע, וזה כנראה יביא הקלה גדולה לאומה שכבר מספיק סבלה.

ציטוט:

בג”ץ הורה לממשלה לנמק מדוע אינה מקימה ועדת חקירה ממלכתית ל־7 באוקטובר.

ציטוט:

בג”ץ לממשלה: הסבירו מדוע לא תוקם ועדת חקירה ממלכתית.
הצו המורה לממשלה להסביר מדוע לא תוקם ועדת חקירה ממלכתית לאירועי 7 באוקטובר, לאחר שנתיים של התחמקות. נתניהו ממשיך להתנגד, ובמקום החלטה הקים “ועדת שרים לקבל החלטה”. “מועצת אוקטובר”: אם הממשלה תמשיך להתעלם, נתקיים הפגנת ענק במוצ”ש.

השופטים הורו לממשלה, לנתניהו וללוין להגיש את תשובותיהם עד 4 בינואר.

עד כאן ציטוט שנראה קצת ילחיץ את הכנופיה החמדנית שעוסקת בעבריינות.

לאור ההתפתחויות המרשימות והמעודדות, יש סבירות שהפושע ימהר ליזום איזה התדרדרות ביטחונית מפחידה או איזה הרפתקנות מסוכנת ואלימה, ורק האמריקאים יצליחו לעצור את ההסתבכות והסכנה מדינה.

במידה והפושע הבינלאומי ימצא אשם בפשעי מלחמה שכוללים הרעבה, מניעת סיוע לאוכלוסייה והתעללות מזוויעה במתקן כליאה אולי כדאי מתוך רחמים וחמלה להסגירו להאג, ואפילו לא נאלץ לממן בעבורו מזון, טיפול גריאטרי מקצועי, מיטה, שמיכה, כיסא וקורת גג.

קישור למאמר בהארץ. קישור למאמר בידיעות. קישור למאמר בשם- הדמוקרטיה התעוררה. קישור למאמר בשם- הפושע מאוד סייע להסברה. קישור למאמר בשם- עגל הזהב נגע בכסף רב? קישור למאמר בשם- יתכן שמלכות נתניהו תסתיים במעשיהו.

ניתן להגיב למאמר הזה בתחתית העמוד, בצורה מכובדת ובהתאם למדיניות האתר

מערכת העיתון

דילוג לתוכן