מלחמה לצורכי פוליטיקה?

מלחמה לצורכי פוליטיקה?

יש אפשרות די סבירה שקיימת מזימה לפתוח במלחמה יזומה, לא רק בגדה, במטרה לסייע לפושע חמדני שאחראי לאסון לאומי להימלט מהדחה והרשעה.

למעשה, העבריין הכריז שהוא מקווה שמערכה תחבל בהליך הדמוקרטי ותמלט אותו מישיבה בתא.

ציטוט:

ארה”ב מתגברת כוחות במזרח התיכון: נושאת מטוסים שלישית בדרך.

בכיר אמריקני מסר היום (חמישי) לוואלה כי הממשל האמריקני החליט לשלוח אוגדת מארינס שנייה ונושאת מטוסים שלישית למרחב האחריות של פיקוד המרכז של צבא ארצות הברית (CENTCOM). מדובר בהחלטה על תגבור הנוכחות הצבאית האמריקנית באזור.

ציטוט:

הנשיא דונלד טראמפ הודף בנחרצות את הטענות על מחדל מודיעיני מוקדם של ראש הממשלה: “שמעתי על זה היום לראשונה, אני לא מאמין לזה” • טראמפ דחה את הדיווחים לפיהם מצרים ואיחוד האמירויות העבירו אזהרות מפורשות לפני הטבח: “אם ביבי היה יודע – הוא היה עושה משהו, לפחות מעמיד את כולם בכוננות”.

עד כאן ציטוט.

זה קצת קשה להאמין או להבין, אבל נראה נשיא אמריקה מנסה לסייע לפושע מלחמה לברוח מהרשעה בערכאה. עוד מלחמה תביא הסדרה או רגיעה?

חוץ מזה כבוד הנשיא לגמרי צודק. לא באמת נבון להתעלם משלל אזהרות מכל המערכות וגם מאלה שבאו בבהילות ממדינות ידידות. הדבר הנכון לעשות היה לא לנסוע לחופשה וללכת לישון אלא לעסוק בהכנות.

קישור למאמר בוואלה.

מערכת העיתון

דילוג לתוכן