עורך דין סלחני והחוק הישראלי

עורך דין סלחני והחוק הישראלי

מסופר למאמינים שהעם המשועמם פעם בחר לסגוד לעגל זהב נוצץ במקום להמתין בסבלנות לכמה הוראות בסיסיות מבורא עולם.

מאז הבושה העתיקה שלקח חשוב בצידה, החוק הכתוב משמש לנו כמצפן מוסרי ומאפשר את קיומו של השבט האנושי, שרובו מכבד את המסר האלוקי.

בקיצור, ללא קשר לרצונו המשתנה של הרוב או הרחוב, מה שקובע זה החוקים הקדושים שלכאורה באו ישירות מהאל הטוב.

בעברית קלה, לא פוליטיקאים שנאשמים בפלילים או שותפיהם הנאמנים קובעים אלא הרשום רשמית בכתובים מאז הרבה שנים.

ציטוט:

מקורות במערכת המשפט: מחלקת החנינות לא תמליץ על קבלת בקשת נתניהו אם לא ייערכו בה שינויים.

להרצוג נתונה הסמכות לחון את נתניהו גם בניגוד להמלצת המחלקה במשרד המשפטים, אך בג”ץ צפוי לפסול את המהלך. במחלקה ביקשו באחרונה חוות דעת מהפרקליטות, וזו צפויה להתנגד.

עד כאן ציטוט שמסביר שהחוק לא מאפשר עבריינות, אפילו אם זה מעצבן את המורשעת על הליקות, זו העבריינית הנמלטת שעדיין לא התייצבה לחקירות בחשד להפרעה להליך שמתנהל בערכאות.

קישור למאמר בהארץ. קישור למאמר בשם- כבוד הנשיא ונאשם פלילי.

דר' רון קראוס

בהכשרתו דר' רון קראוס, יליד 1961, הוא פסיכולוג קליני מומחה עם רישיון בארץ ובארה"ב. רון כתב שני ספרים בנושא טיפול נפשי ברשת בהוצאה האקדמית אלסוויר, ונבחר לנשיא האגודה הבינלאומית לבריאות נפש ברשת לשנים 2003-4, הוא העורך של הקוד האתי לטיפול ברשת, כתב טור שבועי בידיעות אמריקה, במדור ניו ג'רזי, למשך שנתיים. פרסם 4999 מאמרים בבלוג בשם- תיקון עולם בקפה נקודה דה מרקר, שנסגר, ולימד 15 שנה עד שנת 2014 באוניברסיטת פיירלי דיקינסון, במטרופוליטן קמפוס ליד ניו יורק. דר' קראוס שב ארצה עם משפחתו כדי להיות קרוב לאמו ואחיו, ז"ל. היום הוא עובד עם משפחות שכולות בעבור משרד הביטחון, ובזמנו הפנוי עורך את עיתון ברשת נקודה קום
דילוג לתוכן